Totalentreprise i Esbjerg | Hovedentreprenør nær Varde & Ribe | Få pris

Ring hvis der er en opgave, som ikke er nævnt, jeg kan hjælpe med stort set alt.

Totalentreprise udført af kompetent handyman

Er du gået i gang med et renoveringsprojekt, og mangler du en kompetent tovholder? Hos Handy-Poulsen v/Knud Erik Poulsen tilbydes totalentrepriser til både private og erhvervskunder.

Jeg befinder mig typisk i områderne i og omkring Esbjerg, Varde og Ribe, men står naturligvis også til rådighed for kunder uden for disse områder.

Jeg har stor erfaring i branchen. Derfor kan jeg også selv hjælpe til med diverse former for renoveringsarbejde, hvad end der er tale om renovering af et badeværelse eller et helt byggeri. Jeg kan hjælpe med både stort og småt.

Hvad er en totalentreprise?

Vælger du mig som din næste hovedentreprenør, er jeg din sikkerhed for, at projektet kommer til at foregå uden bump på vejen.

Med en totalentreprise er det nemlig mig, der står for at leje folk ind, som kan dække de arbejdsområder, hvor mine kompetencer ikke slår til.

Jeg har mange gode samarbejdspartnere at trække på, så du altid vil være i trygge hænder.​

Når du benytter dig af en hovedentreprise, skal du altså ikke bekymre dig om selv at skaffe fagfolk til de forskellige områder i renoveringsprojektet.

Det hele bliver nemlig gjort for dig, så du kan læne dig tilbage og passe din normale hverdag, imens projektet løber af stablen. Som totalentreprenør finder jeg naturligvis altid den bedste løsning for dig og overholder alle aftaler.

Kontakt mig for at høre mere

Lyder dette som noget for dig, bør du ikke tøve med at kontakte mig. Hos mig er der altid plads til nye kunder med store og små projekter, heriblandt tilbygning og renovering af hus. Jeg leverer altid et godt stykke arbejde af høj kvalitet og til gode priser.

Du kan kontakte mig på telefon 20 90 28 90 eller på mail kep@handy-poulsen.dk. Du er også velkommen til at udfylde formularen her på siden, og så vender jeg tilbage med et godt tilbud på din opgave.​

Få et gratis tilbud

Ønsker du et uforpligtende tilbud på en opgave, kan du udfylde nedenstående. Herefter vender jeg tilbage med en pris.