Tilbygning i Esbjerg → Ombygning af hus → Få et godt tilbud!

Ring hvis der er en opgave, som ikke er nævnt, jeg kan hjælpe med stort set alt.

Tilbygning udføres af erfarent firma

Som handyman kan jeg naturligvis også udføre forskellige former for tilbygninger. Hvad end du mangler hjælp til ombygning af parcelhus, til etablering af tagetage eller en anden form for tilbygning, så står jeg til rådighed.

Jeg befinder mig typisk i og omkring Esbjerg, Varde og Ribe, men er naturligvis også behjælpelig uden for disse områder.

Min store erfaring på området gør mig i stand til at bygge både stort og småt. Du er derfor i trygge hænder, hvis du vælger mig som din næste samarbejdspartner.

Jeg afleverer altid en kvalitet, som jeg er stolt af, og jeg gør altid mit bedste for at finde den bedste løsning for dig.

Hvad koster en tilbygning til hus?

Det er svært at give en konkret pris på en tilbygning, fordi prisen afhænger af opgavens omfang. Der er naturligvis en prisforskel i forhold til, om du skal have foretaget en renovering af dit hus eller en lille tilbygning på din murermestervilla.

Jeg kan dog klare de fleste opgaver, og jeg giver altid gode priser, ligegyldig hvilken opgave jeg skal løse for dig.

Hvad end du mangler hjælp til at bygge garage, bygge carport eller til ombygning af hus, så står jeg altså til rådighed. Jeg overholder altid mine aftaler og leverer et godt stykke arbejde.

Går du ind på min Facebookside, vil du kunne se billeder af nogle af de tilbygningsprojekter, jeg har arbejdet på.

Ring og få et uforpligtende tilbud på tilbygning i Esbjerg og omegn

Mangler du hjælp til en eller anden type af tilbygning, står Handy-Poulsen altid parat til at hjælpe. Jeg hjælper med både store og små opgaver og giver altid en lav pris, selvom kvaliteten er høj. Vi tilbyder også totalentreprise og renovering af hus.

Ring til mig på telefon 20 90 28 90, eller skriv på mail kep@handy-poulsen.dk. Du kan også altid udfylde formularen her på siden, hvis du ønsker et uforpligtende tilbud her og nu.

Få et gratis tilbud

Ønsker du et uforpligtende tilbud på en opgave, kan du udfylde nedenstående. Herefter vender jeg tilbage med en pris.