Handy Poulsen | Knud Erik Poulsen

Ring hvis der er en opgave, som ikke er nævnt, jeg kan hjælpe med stort set alt.

Om mig

Jeg er 56 år, og er en rigtig handy mand.

​Er i 1981 udlært klejnsmed i en opfinder virksomhed, i 80'erne var jeg montør i hele Skandinavien.

​I starten af 90'erne tog jeg en uddannelse som produktionsteknikker, blev værkfører derefter produktionschef, i 1997 købte jeg en møbelfabrik med 11 ansatte og i gennem 7 år blev der indkøbt yderligere 4 møbelfabrikker som blev sammenlagt med den første, så nu var der 60 ansatte.

Knud Erik Poulsen profilbillede

​Stoppede i møbelfabrikken og kom tilbage i stålbrancen som produktionschef og i krisen start i 2008 blev jeg Salgschef/konsulent hvor jeg hjalp virksomheder med at optimere og komme godt ud af krisen.

I samme periode var jeg næstformand i Ribe håndværkerforening og Formand i Ribe Erhvervs og turistråd i denne forbindelse var jeg med til at starte Esbjerg Erhvervsudvikling og sammenlægge Ribe, Bramming og Esbjerg Kommune desuden var jeg formand for Bryndum Lokalråd og Formand for Skolebestyrelsen på Bryndum skole.

​I 2016 trak jeg stikket og startede Handy-Poulsen hvor jeg kort sagt laver alt (jeg føder ikke børn og kan ikke amme dem) men jeg kan rådgive jer så i får det bedste ud af hver kr.

​Jeg afleverer altid en kvalitet man kan være stolt af.

​Hvis du som ældre sidder i egen bolig og det kniber med kræfterne, så kan jeg holde dit hus i ca. 8 år for hvad det ville koste dig at sælge huset.​

Få et gratis tilbud

Ønsker du et uforpligtende tilbud på en opgave, kan du udfylde nedenstående. Herefter vender jeg tilbage med en pris.